Win een gratis coaching en steun hierdoor het goede doel!

ProcesKRACHT sponsort Kerstactie Ladies Circle Utrecht_LI.jpg

Geen kerstpakket voor mij, maar juist voor anderen die het goed kunnen gebruiken. Kerst, een tijd van reflectie, maar zeker ook van vooruitblikken. En hopelijk ook genieten met vrienden en familie, al is het in kleine kring. Ik ben erg dankbaar dat het kan. Helaas is dit niet voor iedereen een vanzelfsprekend iets. Daarom sponsor ik de kerstactie van de Ladies Circle Utrecht, https://lc17.ladiescircle.nl/shop/ voor ‘De Tussenvoorziening’. Een kerstpakket voor een ander. Met het kopen van loten maak je kans op een gratis coachingsgesprek met mij. Met de coaching start je met een frisse blik het nieuwe jaar!

WAT DOET DE TUSSENVOORZIENING UTRECHT?

De Tussenvoorziening vangt gezinnen op die uit een heftige en stressvolle situatie komen. Er is veel armoede en meestal weinig netwerk, waardoor de stress door het gezin alleen gedragen moet worden. Dit ook merkbaar aan de kinderen en hierdoor komen ze vaak niet goed toe aan hun eigen ontwikkeling. De Tussenvoorziening begeleidt zowel de ouders als het kind. Zo heeft elk kind in de opvang een eigen begeleider, een maatje waar ze echt even kind kunnen zijn, die kan helpen met school, een luisterend oor biedt voor alle stress en spanning die zij ervaren. Daarnaast worden ook de ouders geholpen in versterken van het ouderschap. Ze houden intens veel van hun kinderen en hebben het beste met ze voor maar door de stressvolle situatie kan er soms weinig ruimte zijn om echt tijd met de kinderen te hebben en ze te helpen in wat zij nodig hebben. 

Deze gezinnen leven op of rond de armoede grens. Donaties zijn dus zeer welkom voor leuke dingen doen zoals keertje naar de dierentuin, een ijsje eten, bowlen, picknicken, activiteit voor een kinderfeestje, een cadeau voor Kerst. Daarnaast kunnen ze speelgoed en educatief materiaal bij de Tussenopvang ook goed gebruiken.

Doe mee!

Het zou geweldig zijn als we samen met de Ladies Circle Utrecht, De Tussenvoorziening steunen door loten te kopen of een pakket af te nemen.  DOE MEE! En wie weet, zien we elkaar tijdens de door jou gewonnen coaching!

Je kan tot uiterlijk 31 december 2020 bestellen via deze website https://lc17.ladiescircle.nl